پنل دانش گوگل چیست؟
پنل دانش گوگل Google Knowledge (یا پنل گوگل نالج) کادری است که درسمت راست نتایج جستجوی گوگل ظاهر می شود، زمانی که کاربران در مورد مطالبی مانند مشاغل، مکان ها، افراد یا هر چیز دیگری جستجو می کنند این پنل خلاصه ای از اطلاعات ، یک عکس و گاهی یک نمودار در مورد موضوعی که جستجو شده، از منابع مختلف آنلاین ارائه می کند. به طور کلی پنل دانش گوگل یا گوگل نالج با ارائه اطلاعات سریع و معتبر و افزایش دید و اعتبار ، تجربه جستجوی کاربر را بهبود می بخشد.
با ثبت پنل گوگل نالج برای یک مجموعه یا فرد به این معنی است که گوگل تشخیص داده که نهاد شما قابل توجه بوده و اطلاعات کافی برای ایجاد یک خلاصه جامع در مورد آن به صورت آنلاین در دسترس است. از منظر سئو، دریافت پنل دانش گوگل می تواند به ایجاد اعتبار و اعتماد مخاطبانی که در حال تحقیق درباره شما هستند کمک کند؛ با این حال، مهم است که توجه داشته باشید که گوگل به طور خودکار این پنل ها را تولید می کند و هیچ فرآیندی برای درخواست مستقیم وجود ندارد. اما چندین استراتژی وجود دارد که می توانید برای افزایش شانس خود برای ثبت پنل گوگل نالج پیاده سازی کنید که در این مقاله آنها را به شما معرفی خواهیم کرد.
برای بهتر دیده شدن جزییات حرفه شما در موتور جستجوگر گوگل و همچنین دسترسی مخاطبان به اطلاعات کامل از خود و یا حرفه مورد نظر برخورداری از پنل دانش گوگل بسیار اهمیت خواهد داشت. اگر به دنبال تاثیر بیشتر بر روی مخاطبان هدف خود هستید می توانید از خدمات دانش گوگل ارائه شده توسط آژانس مدلین بهره بگیرید.
با اضافه شدن اطلاعات بیشتر و بیشتری به نمودار دانش گوگل، قابلیت ها و کاربردهای بالقوه آن همچنان در حال گسترش است. در آینده، می توانیم انتظار پیشرفت های بیشتری در دقت جستجو، درک پیچیده تر از سرچ های پیچیده و حتی یکپارچگی عمیق با دستیارهای شخصی مبتنی بر هوش مصنوعی را داشته باشیم. علاوه بر این، گراف گوگل نالج می تواند در حوزه های مختلف دیگری مانند واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR) مورد استفاده قرار گیرد و اطلاعات متنی را برای بهبود تجربیات کاربران ارائه دهد.
باکس های اطلاعاتی
هنگامی که افراد به جستجوی موضوعی می پردازند، نالج پنل گوگل باکس های اطلاعاتی را ارائه می کنند که عکس فوری از اطلاعات واقعی نمایش می دهند. این باکس ها همچنین می توانند شامل موارد زیر باشند:
• عنوان و خلاصه ای از موضوع
• تصاویر شخص، مکان یا چیز
• پیوند به پروفایل های رسانه های اجتماعی و وب سایت های رسمی
• تکه هایی از حقایق کلیدی اضافی
درک این نکته مهم است که باکس های گوگل با پنل گوگل نالج متفاوت هستند، در واقع آنها فهرستی برای مشاغلی هستند که اطلاعات ارائه شده مستقیماً توسط خود مشاغل را نشان می دهند.
گراف گوگل نالج چگونه کار می کند؟
گراف گوگل نالج Google Knowledge Graph که در سال 2012 راه اندازی شد، یک پایگاه داده بسیار بزرگ است که حاوی اطلاعاتی درباره میلیاردها موضوع، مانند افراد، مکان ها، رویدادها، مفاهیم و روابط آنهاست. این اطلاعات به شکل ساختاریافته سازمان دهی شده اند و درک و ارائه مرتبط ترین اطلاعات را برای الگوریتم های جستجوی گوگل در پاسخ به پرسش های کاربران آسان تر می کنند. نمودار دانش گوگل برای غلبه بر محدودیت های موتورهای جستجوی سنتی مبتنی بر کلمه کلیدی، که اغلب فهرستی از پیوندهایی را ارائه می دهند که ممکن است به جستجوی واقعی مرتبط باشند یا نباشند، توسعه یافته است. درعوض، گراف گوگل نالج با هدف درک زمینه و معنای پشت موضوع مورد جستجو و ارائه نتایج جستجوی دقیقتر، مرتبطتر و جامع تر به کاربران راه اندازی شده است.
گراف گوگل نالج اطلاعات را از منابع مختلف، از جمله شبکه جهانی وب، محتوای تولید شده توسط کاربر و پایگاه های داده دارای مجوز جمع آوری می کند، سپس آنها در یک نمودار معنایی سازماندهی می شوند، به طوریکه هر عنوان به صورت گره ها (راس ها) nodes و روابط بین آنها به صورت لبه ها edges نمایش داده می شوند. این ساختار به گوگل این امکان را می دهد که زمینه و معنای پشت هر موضوع جستجو را درک کند و آن را قادر می سازد نتایج جستجوی دقیق تر و مرتبط تری ارائه دهد. زمانی که کاربر درخواستی را در بخش سرچ گوگل وارد می کند، الگوریتم های جستجوی گوگل، زمینه و هدف جستجو را تجزیه و تحلیل می کنند، بر اساس این تحلیل، الگوریتم اطلاعات مربوطه را از گراف دانش گوگل بازیابی کرده و سپس آن را در قالب های مختلف از جمله تکه های نتایج جستجو، پنل های دانش و باکس پاسخ به کاربر ارائه می کند.
خدمات آژانس مدلین برای ثبت گوگل نالج
• ساخت گوگل نالج با پنل اختصاصی به همراه اطلاعات رسمی و تائید شده در خصوص شخص یا برند مورد نظر
• تائید اعتبار نالج پنل از طریق منابع رسمی و معتبر مانند ویکی پدیا، IMDb، مقالات خبری و پلتفرم های مرتبط.
• بروزرسانی و بهینه سازی محتوای نالج پنل با اطلاعات دقیق، تصاویر، لینک های شبکه های اجتماعی، و سایر اطلاعات مورد نیاز
• مانیتورینگ و مدیریت مستمر نالج پنل برای اطمینان از نمایش صحیح اطلاعات و بازخورد مثبت از سمت کاربران.
• ایجاد اعتبار بیشتر برای شما یا برندتان از طریق نمایش در نتایج جستجوی گوگل و دسترسی مستقیم کاربران به اطلاعات تائید شده.
ما در مدلین، با ارائه خدمات حرفه ای ثبت و انتشار کتاب، به نویسندگان، ناشران و تولید کنندگان محتوا کمک می کنیم تا آثارشان به صورت گسترده و بین المللی در دسترس مخاطبان قرار گیرد. خدمات ما شامل مراحل کامل از ثبت قانونی کتاب تا انتشار در پلتفرم های دیجیتال و فیزیکی است.
مزایای پنل گوگل نالج
✔ پنل گوگل نالج دقت جستجو را بهبود و ارتقا می دهد: همانطور که گفته شد نمودار دانش گوگل با درک زمینه و معنای پشت هر موضوع جستجو، نتایج جستجوی دقیقتری را ارائه می دهد. این امر تجربه کاربر را تا حد زیادی افزایش داده و با کاهش نیاز به غربال کردن نتایج جستجوی نامربوط، در زمان صرفه جویی می کند.
✔ دانش گوگل نتایج جستجوی غنی تری می دهد: گراف دانش به Google امکان می دهد اطلاعات را از نظر بصری جذاب تر و آموزنده تر کند، پنل های گوگل نالج، صندوق پاسخ، و سایر قطعه های غنی دسترسی سریع به اطلاعات ضروری درباره یک موضوع را بدون بازدید از چندین وب سایت در اختیار کاربران قرار می دهند.
✔ درک بهتر پرس و جوهای پیچیده با گوگل نالج: ساختار نمودار معنایی به گوگل اجازه می دهد تا جستجوهای پیچیده را که شامل چندین موضوع یا روابط است، بهتر درک کرده و پردازش کند که منجر به نتایج جستجوی دقیق تر و جامع تر برای کاربران می شود.
✔ امکان جستجوی صوتی پیشرفته در پنل دانش گوگل: گراف گوگل نالج قابلیت های جستجوی صوتی را بهبود می بخشد؛ دستیار گوگل و سایر دستگاه های فعال صوتی را قادر می سازد تا پاسخ های دقیق و متنی تری به جستجوهای کاربران ارائه دهند.
✔افزایش اعتبار دیجیتال شما یا برندتان با نمایش اطلاعات رسمی و دقیق در جستجوهای گوگل.
✔دیده شدن بهتر توسط مخاطبان هدف و ارائه تصویری حرفه ای و معتبر از شما یا کسب و کارتان.
✔ ارتباط مستقیم با منابع معتبر برای تائید و اعتبار سنجی به وسیله ثبت نالج پنل.
آیا هر کسی می تواند یک پنل دانش گوگل دریافت کند؟
بله، هر کسی می تواند یک پنل دانش گوگل دریافت کند، اما گوگل این پنل را برای موضوعات و نهادهایی که درک میکند، فراهم می کند. از آنجایی که هیچ دستورالعمل یا محدودیت خاصی برای دریافت این پنل وجود ندارد، شما باید زمان و تلاش زیادی را صرف ارائه اطلاعات مورد نیاز گوگل نالج کنید. در واقع داشتن یک پنل گوگل نالج در صفحه نتیجه جستجو نشان می دهد که گوگل درک خوبی از هویت، هدف و مخاطبان موضوع مورد تحقیق دارد. در صورتی که گوگل از درست و معتبر بودن اطلاعاتی که در خصوص یک موضوع یا یک نهاد وارد شده، مطمئن باشد، یک پنل دانش رایگان برای آن ایجاد می کند.
چگونه می توان یک پنل دانش در گوگل دریافت کرد؟
دریافت پنل گوگل نالج برای بسیاری از کسب وکارها، افراد و سازمان ها یک دستاورد ارزشمند است زیرا دید در نتایج جستجو را افزایش می دهد و اطلاعات سریع و معتبری را در مورد آن موضوع در اختیار کاربران قرار می دهد. در ادامه چند مرحله وجود دارد که می توانید برای افزایش شانس خود برای ساخت پنل دانش گوگل انجام دهید:
1- اطمینان از حضور آنلاین برای ثبت گوگل نالج: نمودار دانش گوگل اطلاعات را از منابع مختلف در وب جمع آوری می کند، بنابراین داشتن حضور آنلاین قوی بسیار مهم است. این به معنای داشتن یک وب سایت سئو شده، داشتن پروفایل فعال در رسانه های اجتماعی و حضور در مراجع آنلاین معتبر است.
2- پروفایل گوگل و تاثیر آن بر ساخت پنل دانش: اگر صاحب یک کسب و کار هستید، یک پروفایل گوگل ایجاد کرده و روی سئو آن کار کنید؛ این پلتفرم به مشاغل اجازه می دهد حضور آنلاین خود را در سراسر Google، از جمله قسمت سرچ و نقشه، مدیریت کنند.
3- اهمیت وجود داده های ساختاریافته (اسکیما) در وب سایت: حتما داده های ساخت یافته (Schema.org) را در وب سایت خود پیاده سازی کنید، این به گوگل کمک می کند تا محتوای سایت شما را بفهمد و ایندکس کردن و نمایش آن را در نتایج جستجوی مرتبط برای موتور جستجو آسان تر می کند.
4- تاثیر صفحه ویکی پدیا و ویکی دیتا در ثبت پنل دانش گوگل: داشتن یک صفحه ویکی پدیا می تواند مفید باشد، زیرا گوگل اغلب اطلاعات را از آنجا برای پنل دانش خود استخراج می کند، به طور مشابه، ثبت در ویکی دیتا نیز به اطلاعات موجود در گراف گوگل نالج کمک می کند.
5- اهمیت تولید محتوا برای ساخت پنل گوگل نالج: به طور منظم محتوای با کیفیت و معتبر ایجاد و منتشر کنید، این می تواند به افزایش دید و اعتبار آنلاین شما کمک کند و این احتمال را بیشتر می کند که گگوگل شما را به عنوان یک پنل دانش در نظر بگیرد.
6- اطلاعات ثابت و تاثیر بر پنل دانش گوگل: اطمینان حاصل کنید که نام، آدرس، و شماره تلفن شما در تمام پلتفرم های آنلاین هماهنگ است؛ عدم تطابق می تواند الگوریتم های گوگل را به اشتباه انداخته و شانس شما را برای ساخت پنل دانش کاهش دهد.
7- صلاحیت و تشخیص گوگل برای ساخت نالج پنل: احتمال بیشتری وجود دارد که گوگل یک نالج پنل را برای نهادهایی با سطح مشخصی از اقتدار یا شناخت در زمینه مربوطه ایجاد کند، این را می توان از طریق بک لینک های با کیفیت بالا، پوشش رسانه ای و بررسی های آنلاین مثبت نشان داد.
البته باید توجه داشته باشید که گوگل به طور خودکار پنل های دانش را تولید می کند و هیچ فرآیند درخواستی وجود ندارد؛ دنبال کردن این مراحل می تواند شانس شما را افزایش دهد، اما تضمینی برای دریافت پنل گوگل نالج نیست.