بستن سایت وردپرسی

توسط

در

بستن سایت وردپرسی

وردپرس همچنان یکی از محبوب ترین پلتفرم های میزبانی وب سایت و وبلاگ در سراسر جهان است.

در واقع، داده های اخیر نشان می دهد که نزدیک به 35 درصد از سایت های فعال در سراسر جهان توسط وردپرس پشتیبانی می شوند.


با ایجاد حساب کاربری رایگان، راه‌اندازی آسان سایت و مجموعه‌ای از افزونه‌های عالی برای انتخاب، جای تعجب نیست که این پلتفرم همچنان از دیگر سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) پیشی می‌گیرد – وردپرس مالک بیش از 60 درصد بازار CMS است در حالی که رقبای جوملا و دروپال 5.2 را در اختیار دارند.

بستن سایت وردپرسی

دلایل حذف اکانت وردپرس


چرا می خواهید حساب وردپرس خود را حذف کنید؟

برخی از رایج ترین دلایل عبارتند از:


⦁ تغییر پلتفرم ها – اگر پلتفرم CMS جدیدی پیدا کرده اید که با نیازهای سایت شما سازگاری بیشتری دارد، ممکن است ارزش حذف حساب خود را داشته باشد.

به عنوان مثال، جوملا انعطاف پذیری عملکرد بیشتری را ارائه می دهد در حالی که دروپال به دلیل امنیت قوی شناخته شده است، و HubSpot به شما امکان می دهد یک سایت با طراحی خوب و بدون تجربه کدنویسی ایجاد کنید.


⦁ تضمین امنیت – اگر قصد ندارید به فعالیت وب‌سایت یا وبلاگ خود ادامه دهید، اگر مهاجمان سرورهای وردپرس را در مقیاس بزرگ هدف قرار دهند یا مستقیماً حساب شما را در معرض خطر قرار دهند، ممکن است به جای خطر نقض امنیت، حساب خود را حذف کنید.

بستن سایت وردپرسی

درباره نرم افزار CMS HubSpot بیشتر بدانید


با وجود عملکرد و ویژگی‌های آن، ممکن است زمانی فرا برسد که دیگر نیازی به حساب وردپرس خود نداشته باشید (یا نخواهید).


در این راهنما، ما به برخی از دلایل اصلی خلاص شدن از شر حساب وردپرس خود، مقابله با پیامدهای کلیدی، ارائه توضیحات گام به گام در مورد نحوه حذف جزئیات حساب وردپرس و بحث در مورد گزینه های احتمالی در صورت تغییر نظر و بحث خواهیم پرداخت.

پس از این واقعیت باید حساب خود را بازیابی کنید.


بیا شروع کنیم.

بستن سایت وردپرسی

پیامدهای حذف اکانت


قبل از تصمیم به حذف حساب وردپرس خود، مطمئن شوید که پیامدهای آنی و بلندمدت آن را درک کرده اید.


به عنوان مثال، بستن حساب شما ممکن است بر هر حساب WooCommerce و Gravatar پیوست شده تأثیر بگذارد.

هر حساب گراواتار پیوست شده بلافاصله حذف خواهد شد و ممکن است نتوانید به هیچ سایت WooCommerce دسترسی پیدا کنید.

همانطور که در صفحه رسمی پشتیبانی وردپرس اشاره شده است، ارزش آن را دارد که قبل از بستن حساب خود، جزئیات داشبورد WooCommerce خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که دسترسی حیاتی به تجارت الکترونیک را از دست نمی دهید.


همچنین شایان ذکر است که بستن حساب شما باعث نمی شود نام کاربری شما دوباره در دسترس باشد – برای شما یا هر شخص دیگری.

هنگامی که یک حساب وردپرس حذف می شود، نام کاربری به طور دائم از ثبت مجدد مسدود می شود تا احتمال جعل هویت کاهش یابد.

  1. وارد حساب وردپرس خود شوید.
  2. روی My Site در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید.
  3. مدیریت و سپس تنظیمات را انتخاب کنید.
  4. به پایین صفحه بروید و حذف سایت خود را برای همیشه انتخاب کنید.
  5. هر محتوایی را که می خواهید نگه دارید صادر کنید.
  6. به پایین اسکرول کنید تا به دکمه حذف سایت بروید.
  7. نام سایت خود را وارد کنید و روی حذف این سایت کلیک کنید.
  8. روی عکس نمایه خود در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید.
  9. تنظیمات حساب را از منوی سمت چپ انتخاب کنید.
  10. به پایین صفحه بروید و روی بستن حساب خود برای همیشه کلیک کنید.
  11. اطمینان حاصل کنید که خطرات را مطالعه کرده و درک کرده اید، سپس روی بستن حساب کلیک کنید.
  12. نام کاربری خود را تایپ کرده و روی Close your account کلیک کنید.

بستن سایت وردپرسی

آیا می توانید یک حساب وردپرس را بازیابی کنید؟


خبر خوب؟

اگر به طور تصادفی آن را حذف کنید یا بعد از اتمام مراحل بسته شدن حساب تغییر عقیده دهید، می توانید حساب وردپرس خود را بازیابی کنید.


خبر نه چندان خوب؟

برگشت حساب فقط در عرض 30 روز امکان پذیر است.


دلیل این امر این است:

در طول این پنجره 30 روزه، تمام اطلاعات شما در سرورهای وردپرس باقی می ماند.

غیرقابل دسترسی است – بازدیدکنندگان سایت شما یک پیام خطا پیدا می کنند و شما نمی توانید به حساب خود وارد شوید – اما داده هایی که زیربنای حساب شما هستند هنوز وجود دارد.


برای بازیابی حساب خود باید مستقیماً با پشتیبانی وردپرس تماس بگیرید و جزئیات کلیدی حساب را ارائه دهید.

از آنجا، کارکنان پشتیبانی می توانند به بازیابی و فعال سازی مجدد حساب شما کمک کنند.


با این حال، پس از 30 روز، تمام اطلاعات مربوط به حساب شما پاک می شود و این اطلاعات قابل بازیابی نیست.

به همین دلیل است که نمی‌توانید در این مدت یک حساب وردپرس جدید با همان ایمیل ایجاد کنید – ایمیل شما همچنان به داده‌های سرور ذخیره‌شده مرتبط است تا به بازیابی حساب کمک کند.


پس از سپری شدن پنجره 30 روزه، می توانید یک حساب کاربری جدید وردپرس با همان آدرس ایمیل ایجاد کنید – اما همانطور که در بالا ذکر شد، باید یک نام کاربری کاملاً جدید انتخاب کنید.

بستن سایت وردپرسی

جمع بندی حذف حساب وردپرس


آیا نمی دانید چگونه حساب وردپرس خود را حذف کنید؟

ابتدا، مطمئن شوید که عواقب آن را درک کرده‌اید – سرویس‌ها و سایت‌های متصل ممکن است کار نکنند یا دسترسی شما را محدود کنند.


در مرحله بعد، تمام محتوای سایت را از حساب خود حذف کنید، از داده های کلید پشتیبان تهیه کنید و مطمئن شوید که حساب مناسب را برای حذف انتخاب کرده اید.

کشف کنید که اشتباه کرده اید؟

شما 30 روز فرصت دارید تا سایت ها و خدمات را بازگردانید – پس از آن، حذف حساب وردپرس شما از حالت معلق به دائمی تبدیل می شود.

همچنین شما میتوانید مطالبی از قبیل تیک آبی جیمیل ، ایجاد دیتابیس در دایرکت ادمین ، افزایش امنیت وردپرس و… را مطالعه نمایید.

جهت آموزش های بیشتر اینستاگرام آژانس مدلین را فالو داشته باشید.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *